apatistvanfalva

Apátistvánfalva

Az Őrségi Nemzeti Park részeként a Vendvidék egyik központi települése, ahol háborítatlan erdők és rétek várják Önt vendégszerető emberekkel és szolgáltatókkal.

Bővebben
harsas to

Őrség és Vendvidék

Az Őrség és Vendvidék Magyarország nyugati kapujában a Hármas határ-vidékén (magyar – osztrák – szlovén határok) található, az ország természeti értékekben egyik leggazdagabb tája.

Bővebben
Kétvölgyi kilátó

Állandó túráink

Kétvölgyi kilátóA környező erdőben és falvakban tett kirándulásokon túl Szállodánk szervez kisebb túrákat is, akár a közeli Ausztriába és Szlovéniába is.

Bővebben
turistaut

Túraútvonalak az Őrségben

turistautAz Őrségi Nemzeti Park területén a K, P, Z, S jelzésű turistautak vezetnek keresztül, melyek szabadon látogathatók. Az alább ismertetett túrák az Őrség, a Vend-vidék jellemző természeti, néprajzi, kultúrtörténeti értékeinek élményszerű megismerését célozzák. Az egyes túrák időtartamának meghatározása átlagos, 4 km/óra menetsebességgel számolva és a látnivalók kényelmes megismerésének igényével történt. A túraútvonalak leírásánál a távok mellett az adott túra nehézségi fokától függően megjelöljük, hogy az a tapasztalatok szerint milyen kondícióval teljesíthető.

Bővebben

Programok, látnivalók

Az Őrség és a Vendvidék egyedülálló flórája és faunája a természetkedvelők, a horgászat, vadászat szerelmesei számára egyaránt felejthetetlen pillanatokat kínál. Töltse pihenését aktívan! Panziónk a szállás mellett kiváló programlehetőségeket ajánl Önnek, tekintse meg őket és válassza a szívéhez közel állót.

Bővebben