Családias szállás az Őrségben

Családias hangulatú szállásunk az ország legnyugatibb vidékén, az Őrségi Nemzeti Park területén a Vendvidék központjában, Apátistvánfalván találhatja.
Ausztria 10 km-re, a szlovén határ mindössze 3 kilométerre érhető el szállodánktól.

A panzió egy 7 hektáros őspark ölelésében, gyönyörű zöld környezetben található. A pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás élményéhez szükséges szolgáltatások széles körével vár minden idelátogatót.

Az Apát Panzió és Étterem kapacitása

A megszépült, felújított Apát Panzió és Étterem 17 szobája kényelmes elhelyezést biztosít vendégei számára (10 Standard szobában, 2 Családi szobában és 5 Lakosztályban).

A szálláson foglalható maximális férőhely 46 – 54 fő (pótágyak igénylésétől függően). Szobáink zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek, nagy részük pótágyazható, színes televízióval felszerelt. Az emeleten öt lakosztály került kialakításra panorámás terasszal.

A szállás és a környék télen nyáron kitűnő kikapcsolódást biztosít az Őrségben. Nyáron az aktív pihenéshez, télen pedig a közelben síelőknek nyújthat kiindulási pontot a szállás.

Esküvők, rendezvények, konferenciák lebonyolításához a vendégek rendelkezésére áll 40-50 fős különtermünk is.

Kényelem és tisztaság

Standard és Családi szobáink franciaággyal, zuhanyzós fürdőszobával, színes televízióval, hajszárítóval felszerelt (Standard szobához nem jár), kényelmes szobák modern berendezéssel. Pótágyazhatóak.
Az emeleten újonnan kialakított lakosztályaink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek nagy alapterületükkel, modern berendezésükkel és a panorámás teraszokkal.

Szobáink felszereltségének részletes ismertetését árakkal a lenti gomb segítségével éri el.

Érkezés - Távozás

Érkezés: A szobák 14-21 h között foglalhatóak el.

Távozás: A távozás napján reggel 10 óráig kell elhagyni a szobákat.

Földszinti publikus mosdó
Terasz felülről
Finn szauna
Infraszauna
SIM_2989
Terasz felülről

Szolgáltatásaink vendégeink maximális kényelméért

Panziónk szolgáltatásai révén a nálunk eltöltött idő után kipihenten, élményekkel gazdagodva térhet haza otthonába minden vendégünk!

Kellemes felfrissülést kínál szállónkban a finn és az infra szauna, WIFI és masszázs lehetősége. Pingpong asztal, kerti játékok várják a mozgás szerelmeseit, esős napokon pedig csocsó biztosíthatja a jó hangulatot.  A társalgóban gyerek- és olvasósarok kínál lehetőséget szórakozásra, kikapcsolódásra.

Esküvők, rendezvények, konferenciák lebonyolításához vendégeink rendelkezésére áll max. 50 fő számára különtermünk is.

Élvezze az Őrség és Vend-vidék csendjét és nyugalmát!

Akár az aktív, akár a passzív pihenés híve, nálunk megtalálja ennek lehetőségeit.

Tökéletes kikapcsolódás az Őrségben

Aktív és passzív pihenés télen-nyáron

A szállás és a környék télen nyáron kitűnő kikapcsolódást biztosít az Őrségben. Tavasztól őszig számtalan lehetőség és program várja az idelátogatókat. Télen a közelben lévő sípályák eléréséhez jelenthet kiindulási pontot a szállás.

Kikelet kedvezmény

Kirándulás, kerékpározás, nordic-walking

Az Őrség domborzati viszonyai és természeti adottságai tökéletes terep a túrázáshoz, kerékpározáshoz, nordic-walking túrákhoz. Az Őrségi Nemzeti Park területén igény szerint szervezett túrákon lehet részt venni.

Kerékpártároló, kerékpárbérlési lehetőség, nordic-walking bot kölcsönzés és térképek elérhetőek. Minden részletre figyelünk, hogy az élmény valóban feledhetetlen legyen!

síszállás az Őrségben

Téli sportok

A hármas határ közelsége miatt a téli sportok szerelmesei, akár főhadiszállásnak is választhatják az Apát Panziót.

Ausztria és Szlovénia magyarok által kedvelt síterepei 1-1,5 óra autózással elérhetőek.
Létszámtól függően, igény szerint transzfert is tudunk biztosítani, valamint vendégeink kívánsága szerint bőséges hidegcsomagot készítünk az útra.

horgászat az Őrségben

Lovaglás, horgászat és egyebek

A panzió közelében lehetőség van lovaglásra.

A Hársas-tó valódi horgászparadicsom.

Tavasztól őszig nem utolsó sorban egyedi lehetőséget kínál hazánknak ez a tájegysége a gombászáshoz, melyhez az Őrségi Nemzeti Park akár vezetőt is biztosít.