Húsimádó? Kedveli a disznóvágások illatait és ízeit?
Magyarország télen is vár!
Vegyen részt egy igazi disznóölésen!
Tekintsen bele a disznó feldolgozásának folyamataiba,
és kóstolja meg a frissen készített finomságokat!
Disznóvágás, LIVE! - Részletek

A disznóvágás hétvége részletes programja
2021. november 26. (péntek)
- Szobák elfoglalása 14 órától,
- 19.00 – 21.00: garantáltan kímélő ételekből álló háromfogásos vacsora
2021. november 27. (szombat)
- 8:00 órától bőséges svédasztalos reggeli, szíverősítő ital kíséretében (házi kalács, házi kenyér, házi lekvár és házi készítésű felvágottak)
- 9.00 órától falusi disznóölési hangulatot teremtünk szállodánk udvarán, ahol, vendégeink böllér segítségével végezhetik a disznólkodás főbb folyamatait (hurka, kolbásztöltés, disznósajtkészítés, zsírszalonnavágás) forralt bor és forró tea társaságában.
- 13 órakor ebéddel várjuk vendégeinket. Kerékrépafőzelékkel, friss disznóölési pecsenyehússal és házi hájas süteménnyel pótolhatják a „ledolgozott kalóriákat.”
- 19 órától svédasztalos vacsora friss orjalevessel, kemencében sült disznóölési étkekkel. (hurka, kolbász, sült oldalas)
2021. november 28. (vasárnap)
- 8.00 – 10.00: reggeli szállodánk éttermében a frissen elkészített disznóságokból (pl.: tepertő, disznósajt, abált szalonna),
- Szobák elhagyása 11 óráig. Távozáskor vendégeinknek disznótoros ízelítővel kedveskedünk.
Ezen felül a program tartalma
- ingyenes parkolás
- ingyenes WIFI használat a szálloda egész területén
- ingyenes csocsó és ping-pong asztal használat,
- túrázási lehetőségek a szállodát körülvevő 8 hektáros ősparkban kijelölt turista utakon
- beltéri szaunáink és kültéri jakuzzink használata